Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptură de porc cu bacon şi caşcaval

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               O reţetă deosebită pentru un meniu la fel de deosebit. Nu e greu de preparat, dar necesită ceva mai mult timp de preparare. Însă, rezultatul este apetisant şi gustos! Toata lumea va mai cere o portie din aceasta friptura.
Friptură de porc cu bacon şi caşcaval

Friptură de porc cu bacon şi caşcaval

Ingrediente:
1,5 kg pulpă de porc
250 g bacon
200 g caşcaval
Pentru sosul marinat:
1 l vin alb
1 lingură miere
2 linguri sos de soia
100 g rădăcină de ghimbir feliat
1 ceapă tăiată rondele groase
2 căţei de usturoi zdrobiţi
1 legătură de pătrunjel verde
sare
boabe de piper
Pentru soteul de legume:
2 morcovi mari
2 ardei graşi
6-7 roşii cherry
80 g unt
nucşoară pudră
sare
piper
Mod de preparare:
Amesteci vinul şi restul ingredientelor indicate pentru sosul marinat, într-un castron mare, şi introduci pulpa de porc în acest sos, având grijă să fie acoperită carnea cu sos. Dacă nu este suficient sos, poţi adăuga încă puţin vin. Acoperi vasul şi-l laşi la frigider peste noapte.
A doua zi, ştergi bucata de carne şi o întinzi cu un cuţit. O rulezi strâns pe lung şi o aşezi într-o tavă unsă cu ulei, pui puţină marinată, o îmbraci cu felii de bacon şi o acoperi cu folie de aluminiu. O introduci în cuptorul bine încins pentru circa o oră. Scoţi tava din cuptor şi îndepărtezi folia. Pui deasupra caşcaval tăiat felii subţiri, având grijă să fie bine acoperită, şi introduci tava în cuptor încă 15-20 de minute.Separat, tai bastonaşe morcovii şi ardeii curăţaţi de seminţe, adaugi roşiile cherry, condimentezi totul cu pudră de nucşoară, sare, piper, după gust, şi le sotezi cu unt, până sunt bine pătrunse, având grijă să nu se sfărâme în timpul sotării. Serveşti friptura pe pat de legume sotate.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!