Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui umplut cu orez şi legume

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                Este cel mai suculent pui la cuptor pe care l-am pregatit vreodata. Mi-a parut chiar mai suculent decat puiul pe sticla.
Pui umplut cu orez şi legume
Pui umplut cu orez şi legume

Ingrediente:

  • 1 pui mare
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • boia dulce
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri ulei
  • rozmarin
  • 2-3 linguri miere
  • 150 g orez
  • 1 legatura ceapă
  • 1-2 dovlecei
  • 3-4 morcovi
  • 1 legatura pătrunjel
  • 200 g ciuperci

    Mod de preparare:

    1. Se spală puiul, se curăţă de pieliţe şi se unge cu unt topit în interior şi pe exterior, apoi se condimentează pe toată suprafaţa cu sare, piper, rozmarin şi boia. Se acoperă cu o folie şi se lasă la rece.
    2. Între timp, se pregătesc zarzavaturile, se spală, se dau prin răzătoarea mică, se taie mărunt şi se călesc la foc potrivit. Se curăţă şi ciupercile, se spală în câteva ape, se taie mărunt şi se pun şi ele la călit, 5 minute.
    3. Separat, se curăţă orezul, se spală şi se pune peste zarzavaturi, adăugându-se apă puţin câte puţin. Se lasă câteva minute pe foc cât să se lege şi se umple puiul.
    4. Se pune apoi puiul într-o tavă adâncă, se unge cu miere şi se stropeşte cu apă din când în când ca să nu se usuce. După ce s-a făcut, se aşază pe un platou ornat cu salată verde şi roşii, se taie cu grijă şi se serveşte cu garnitură de salată de varză.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!