Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pizza cu blat de mamaliga

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                Pentru cei care adoră rețetele tradiționale românești, aceasta de jos le va aduce multă bucurie. Și poftă de mâncare!
Pizza cu blat de mamaliga
Pizza cu blat de mamaliga

Ingrediente:

  • -100 grame faina de malai
  • -1 ardei rosu
  • -1 ardei galben
  • -1 dovlecel mic zuchinni
  • -1 ceapa mica rosie
  • -3 rosii mari
  • -150 grame branza mozzarella
  • -100 grame cascaval
  • -800 ml de apa
  • -1si ½ lingurita de sare
  • -100 grame ciuperci proaspete
  • -2 linguri frunza de busuioc verde
  • -100 grame masline negre
  • -ulei de masline

    Mod de preparare:

    Intr-un bol se pune faina de malai cu apa si o ligurita de sare.
    Se pune in cuptorul cu microunde la temperatura maxima 5 minute.
    Se amesteca bine cu telul mamaliga si se mai da inca 3 minute la cuptorul cu microunde la temperatura maxima.
    Cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca bine cu mamaliga fierbinte.
    Se unge o forma de tarta cu diametrul de 26 cm cu ulei de masline si se toarna mamaliga fierbinte in ea; se niveleaza cu ajutorul unei palete si se lasa la racit 15 minute.
    Ceapa se taie marunt; ardeiul se taie julien;dovlecelul de taie rondele.
    Rosiile se oparesc , se decojesc si se taie marunt.
    Se incinge putin de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si se calesc intai dovleceii pana iau o culoare aurie.
    Se scot pe hartie absorbanta de bucatarie.
    In acelasi ulei se calesc apoi ardeii cca 5 minute; se scot pe hartie absorbanta de bucatarie.
    Se calesc apoi ceapa si ciupercile feliate pana iau o culoare aurie; se scot pe hartie absorbanta de bucatarie.
    La sfarsit se adauga in tigaie rosiile taiate marunt si frunza de busuioc ; dupa ce au fiert cca 5 minute se pun pe blatul de mamaliga.
    Peste pasta de rosii cu busuioc se presara dovlecelul, ardeii, ceapa , ciupercile si maslinele negre.
    Se da la cuptor la 200 de grade 10 minute; se scoate si se presara cu branza mozzarella rasa pe razatoarea mare si se mai da la cuptor 5 minute, sau pana branza s-a topit.
    Se serveste calda.
    Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!