Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Gogosi cu ciocolata

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                Gogosile reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi ale romanilor, care ne aduce aminte si de copilarie. Daca vrei sa retraiesti acele momentele, pregateste simplu si usor o portie de gogosi cu ciocolata.
Gogosi cu ciocolata
Gogosi cu ciocolata

Ingrediente:

325 g faina
1/2 praf de copt 
100 g zahar
1 lingurita esenta de rom 
2 oua
1 praf de sare
100 g unt moale 
15 bucatele de ciocolata de ½ patratica
zahar pudra pentru decor 
Mod de preparare:
Se incinge uleiul intr-o cratita.
Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga restul ingredientelor si se omogenizeaza cu ajutorul unui mixer, folosind spiralele pentru aluat, la inceput la viteza mica, apoi la cea mai inalta viteza. 
Aluatul obtinut se acopera cu un prosop si se lasa la dospit intr-un loc cald, timp de 30 min. 
Aluatul dospit se intinde intr-o foaie subtire de 0,5 cm pe masa de lucru presarata cu faina si se taie forme rotunde cu un pahar cu diametrul de 7 cm. Marginile formelor se ung cu albus de ou. Se suprapun 2 forme taiate, in mijlocul lor se pune 1 bucatica de ciocolata si se preseaza pe margini pentru a se lipi.
Gogosile astfel formate se prajesc in ulei bine incins, la foc mediu, pe ambele parti. Se scot, se lasa la scurs pe un servetel de hartie si se orneaza cu zahar pudra.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!