Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Caramele de casă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vă prezentăm o rețetă de caramele de casă delicioase. Acestea se prepară foarte simplu, din doar 3 ingrediente. Astfel obțineți un desert fin, aromat și delicios fără coloranți și alți aditivi.
Caramele de casă

Caramele de casă

Ingrediente:

– 30 g de unt
– 220 g de zahăr
– 220 g de smântână

Mod de preparare:
1. Amestecați smântâna cu zahărul și puțin unt moale - la temperatura camerei. Puneți amestecul obținut într-o cratiță mică.
2. Puneți cratița pe foc și aduceți amestecul până la fierbere. Amestecați încontinuu. Veți observa niște bule mici pe suprafață. Continuați să amestecați.
3. Peste puțin timp amestecul va căpăta o consistență asemănătoare cu cea a laptelui condensat. Amestecați încontinuu, astfel încât să nu se lipească de fund. Dacă doriți o culoare mai închisă a caramelelor, fierbeți mai mult timp. Amestecul se va îngroșa și va fi mai greu de amestecat. La această etapă, amestecați într-un tempou mai rapid. Când veți obține culoarea dorită, luați cratița de pe foc și adăugați untul rămas. Amestecați iarăși într-un tempou mai rapid.
4. Imediat turnați amestecul în forme mici sau în o formă mai mare, preventiv unsă cu unt. Cât amestecul este încă cald, tăiați caramele cu un cuțit ud.
5. Lăsați să se răcească. Îndepărtați forma și tăiați caramelele porții de mărimea dorită.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!