Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pastrama din piept de pui

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Pastrama de pui facuta in casa este minunata pentru sandvisuri. M-am dus direct la congelator, am scos un piept de pui si l-am pregatit! Am fost foarte incantat de rezultat, un aperitiv de exceptie, cu mult mai gustos decat preparatele similare din comert!  
Pastrama din piept de pui

Pastrama din piept de pui


Ingrediente:
1 piept pui
cateva boabe ienibahar
cateva foi dafin
1 lingurita sare
3 linguri sos soia
1 lingura boia dulce
Mod de preparare:
Desfacem pieptul de pui in doua. Il punem intr-un vas si il acoperim cu apa. Adaugam sare, boabe de ienibahar si foi de dafin. Daca il vreti mai picant puneti si boabe de piper. Acoperiti cu folie alimentara si dati la frigider pentru 24 ore.
Dupa 24 ore scoatem pieptul de pui din marinata si presaram boiaua si sosul de soia. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la rece pentru inca 24 ore timp in care il mai intoarcem de 1-2 ori si pe partea cealalta ca sa se patrunda bine.
Scoatem pieptul de pui si il legam strans cu sfoara alimentara astfel incat sa formam doua rulouri. Punem rulourile in tava.
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic pentru aproximativ o ora. Dupa o ora indepartam folia, stropim cu sucul format in tava si mai lasam inca jumatate de ora. Lasam sa se raceasca, indepartam sfoara si taiem felii.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!