Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cannelloni umplute cu sos bolognez

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
O reteta delicioasa de cannelloni umplute cu sos bolognez din: ceapa, zarzavat supa, ulei, carne de vita tocata, rosii pasate, boia de ardei iute, verdeturi tocate, sare, piper, faina, unt, lapte, nucsoara, paste cannelloni si cascaval.
Cannelloni umplute cu sos bolognez
Cannelloni umplute cu sos bolognez
Ingrediente:
  • 1 ceapă
  • 1 legătură zarzavat de supă
  • 2 linguri ulei
  • 500 g carne de vită tocată
  • 750 g roşii pasate la cutie
  • boia de ardei iute
  • 2 linguriţe verdeţuri tocate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt
  • 300 ml lapte
  • nucsoară rasă
  • 300 g paste Cannelloni
  • 100 g caşcaval ras

Mod de preparare:
Se curăţă şi se toacă ceapa. Se pregăteşte zarzava­tul de supă şi se taie mărunt. 2 Se prăjesc în ulei cea­pa şi legurrîele. Apoi se căleşte şi carnea tocată, pâ­nă ce se fărâmiţează. Se adaugă 500 g din cantitatea de roşii şi se dă în clocot.
Se condimentează cu boia, verdeaţă, sare şi piper. Se ia vasul de pe foc. Se în­cinge cuptorul la 180°C. Se căleşte făina în unt; se toarnă laptele şi se lasă să fiarbă cca 5 min., ameste­când. Se condimentează.
Se umplu cannelloni cu compoziţia de carne tocată şi se aşază într-o formă unsă. Se aşază deasupra restul de roşii, sosul becha- mel şi caşcavalul; se dă la cuptor cca 40 min.
Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!