Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spanac cu telemea

Retete si gust
In India se numeste Palak Paneer, o mancare vegetariana foarte foarte iubita.
Spanac cu telemea

Spanac cu telemea

Ingrediente:
500 gr spanac
300 gr telemea dulce
2 cuisoare
1 bucata scortisoara de 2 cm
1/2 pastaie cardamom
1 ardei iute uscat
2 lingurite pasta de ghimbir si usturoi
2 catei usturoi
2 linguri bune pasta de ceapa
1 lingurita rasa chimion
1 lingurita cu varf coriandru macinat
1/2 lingurita turmenic
100 ml suc de rosii
3 linguri ulei
sare

Mod de preparare:

  1. Curatam si spalam spanacul. Il punem intr-o oala cu apa care fierbe si lasam sa fiarba timp de 1-2 minute. Il scoatem cu o paleta intr-un blender si lasati si putina apa pe el, nu-l scurgeti prea tare si mixam pana devine pasta.
  2. Preparam pulberea: punem cuisoarele, scortisoara, bobitele din pastaia de cardamom si ardeiul iute intr-un mojar si pisam pana devin pulbere.
  3. Incingem uleiul, adaugam pulberea si calim cateva secunde. Adaugam pasta de ghimbir-usturoi si cateii de usturoi striviti si calim 30 secunde.
  4. Adaugam pasta de ceapa, condimentele: cumin, coriandru, turmenic si suc-ul de rosii. Amestecam totul si lasam la calit timp de 3 minute.
  5. Adaugam spanacul, 100 ml din apa in care a fiert si sare dupa gust. Fierbem cu capac la foc mediu timp de 30 minute. Verificati daca scade prea repede si mai picurati putina apa daca e necesar.
  6. Stingem focul si adaugam in mancare telemeaua cuburi. Lasam sa stea 5 minute.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!