Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulouri umplute cu branza si capsuni

Retete si gust
Cel mai bun mod prin care ii poti surprinde mereu pe cei pe care ii iubesti este sa le arati ca te-ai gandit la ei, iar unul dintre cele mai frumoase, ba chiar delicioase momente in care poti face asta este sa ii rasfeti mereu cu un preparat dulce, unul cu totul nou.
Rulouri umplute cu branza si capsuni
Rulouri umplute cu branza si capsuni
Ingrediente:
- 8 felii de paine alba pentru sandvisuri
- 2 oua
- 50 g de crema fina de branza
- 50 g de capsuni
- 3 lingurite de lapte
- un sfert de cana de zahar
- o lingurita de praf de scortisoara
- 1 cubulet de unt
Mod de preparare:
Rulourile acestea sunt unul dintre cele mai simple deserturi, ideale pentru micul dejun sau pentru a fi servite alaturi de o ceasca cu cafea. Ingenioase si foarte usor de pregatit, rulourile umplute cu frisca si capsuni sunt un mod delicios de a-i rasfata pe cei dragi, mai ales datorita faptului ca nici macar nu va fi nevoie sa faci un drum pana la supermarket pentru a achizitiona ingredientele.
Incepe prin a taia marginile fiecarei felii de paine si prin a le intinde cu ajutorul unui sucitor. Amesteca crema de branza cu capsunile maruntite pentru a obtine o umplutura delicioasa pe care o vei portiona cu ajutorul unei lingurite aproape de un capat al fiecarei felii de paine. Poti alege sa prepari umplutura cu crema de ciocolata si alt tip de fructe maruntite, la alegere. Ruleaza strans fiecare felie de paine si asaza-le pe o farfurie, cu capatul in jos. Intr-un bol amesteca ouale cu laptele si bate-le cu un tel pana cand obtii o compozitie asemanatoare unei viitoare omlete. De asemenea, intr-un alt recipient, amesteca praful de scortisoara cu zaharul. Pune pe foc o tigaie, iar in loc de ulei, incinge un cubulet de unt. Fiecare rulou se scufunda mai intai in amestecul de ou cu lapte, apoi se trece prin cel de zahar si scortisoara, dupa care se pune in tigaie. Repeta acest procedeu in cazul fiecarui rulou si lasa-l in tigaie aproximativ 2 minute, pana cand devine aramiu. Rulourile cu capsuni si crema de branza se pot servi atat la micul dejun, fiind nutritive si consistente, dar si la cafea cu prietenele. De asemenea, pot fi decorate cu felii proaspete de fructe si putina frisca, inainte de a fi servite.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!