Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste Cu Pui Si Legume

Retete si gust
Aceasta reteta de paste cu pui si legume se face in numai 30 de minute si intr-o singura oala, ceea ce cu siguranta o sa va usureze munca. Este perfecta pentru pranz si cina. Este foarte simplu de facut si tuturor le plac pastele si carnea de pui. Acestea sunt cele mai simple si iubite ingrediente.
Paste Cu Pui Si Legume

Paste Cu Pui Si Legume

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 450g piept de pui - taiat in cubulete mici
  • 2-3 linguri mix de mirodenii pentru fajitas - (vezi reteta mai jos)
  • 1 ceapa rosie - feliata
  • 3 ardei grasi - diferite culori, taiati bastonase
  • 1 lime
  • 3 cani supa clara de pui 
  • 1 cana suc de rosii
  • 270g paste fusilli
  • 1 cana cascaval razuit
  • 1 ceapa verde feliata pentru a garnisi
  • o legatura mica de patrunjel - tocat marunt

Ingrediente pentru Mixul de Mirodeni:

  • 1/2 lingura de sare
  • 1/8 lingura de piper macinat
  • 1/2 lingura paprika afumata
  • 1/2 lingura chimen macinat
  • 1/2 lingura seminte de coriandru macinate
  • 1/2 lingura usturoi granulat
  • 1/4 lingura piper

Mod de preparare:

  • Incingeti uleiul intr-o tigaie mare pe focul mediu al aragazului.
  • Adaugati pieptul de pui si mirodeniile pentru fajita, apoi gatiti amestecand din cand in cand, pentru aproximativ 4-5 minute.
  • Stoarceti lime-ul deasupra puiului, apoi adaugati ceapa si ardeii in tigaie.
  • Gatiti pentru inca 4-5 minute.
  • Adaugati pastele, sosul de rosii si supa de pui.
  • Odata ce lichidul din tigaie a inceput sa fiarba, micsorati focul si gatiti pentru aproximativ 12-15 minute, sau pana cand pastele sunt fierte al dente. Nu uitati sa amestecati din cand in cand pentru ca pastele se pot lipi usor de fundul tigaii.
  • Inchideti focul aragazului, apoi amestecati bine pastele impreuna cu cascavalul razuit.
  • Garnisiti cu ceapa verde si patrunjel proaspat.Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!