Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Lapte de pasare cu ciocolata

Retete si gust

Dacă doriți să-i impresionați pe cei dragi cu un desert original și rafinat de ciocolată, atunci pregătiți numaidecât acest desert. "Lapte de pasăre” este deosebit de gustos, delicat, aerat și se topește în gură. Se prepară foarte ușor.
Lapte de pasare cu ciocolata
Lapte de pasare cu ciocolata

INGREDIENTE:

  • 650 ml lapte
  • 3 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 4 lingurite faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita cu varf de cacao
  • 200 ml frisca lichida
  • 4 piscoturi
  • nesquik pentru decor

    MOD DE PREPARARE:

    Mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam 3 linguri de zahar si esenta de vanilie si mixam pana se topeste zaharul.

    Intr-o craticioara punem laptele la fiert .

    In momentul cand a inceput sa fiarba formam galuste mici cu ajutorul unei lingurite si le fierbem cca 1 minut pe fiecare parte.

    Scoatem galustele intr-o strecuratoare si intre timp pregatim crema.

    Frecam galbenusurile cu restul de zahar adaugam faina si laptele fierbinte strecurat in prealabil.

    Punem crema pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa apoi adaugam zaharul vanilat.

    Punem in fiecare cupa/pahar 5-6 galuste si piscotul.

    Oprim 2 linguri de crema in care punem cacaua diluata in putina apa.

    Adaugam peste galuste un strat generos de crema de vanilie si cca 2 lingurite de crema de ciocolata.

    Decoram cu frisca si le pudram cu nesquik/cacao.

    Le bagam la frigider pentru minim 2-3 ore apoi le servim cu mare pofta!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!