Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Desert “Lapte de pasăre”

Retete si gust

Desert Lapte de pasare - un desert clasic, nu tocmai rapida de pregatit, care ne aduce amite de gustul copilariei! Invata si tu sa pregatesti reteta de desert Lapte de pasare!
 Desert “Lapte de pasăre”
 Desert “Lapte de pasăre”

Ingrediente de ciocolată:
– 5 linguri de cacao
– 2 pahare de lapte 
– 5 linguri de zahăr
– 20 g de gelatină

Ingrediente de albuș:
– 5 albușuri de ou
– 5-6 linguri de zahăr pudră
– 20 g de gelatină
– suc de lămâie după gust

Mod de preparare:
1. Sufleul de ciocolată. Înmuiați foile de gelatină în apă rece timp de 10-15 minute.

2. Între timp fierbeți cacao: amestecați laptele, cacao și zahărul și aduceți la punctul de fierbere.
3.  Luați cacao de pe foc și adăugați câte o foaie de gelatină, amestecând cu un tel. După ce gelatina s-a dizolvat, turnați cacao în formă și dați la frigider timp de aproximativ o oră.
4. Sufleul de albuș. Înmuiați foile de gelatină în apă rece timp de 10-15 minute.
5. Bateți albușurile cu mixerul până se va forma o spumă densă, Adăugați lent zahărul pudră și sucul de lămâie.

6. Topiți gelatina în 2-3 linguri de apă la foc mic - nu fierbeți.
7. Turnați atent gelatina călduță în masa de albușuri și amestecați încet cu mixerul.
8. Puneți rapid compoziția pe sufleul întărit de ciocolată.
9. Dați sufleul la frigider pentru 1-2 ore.
10. Nu vă grăbiți să pregătiți sufleul de albuș, așteptați până va fi gata cel de ciocolată.
11. Sufleul va ieși ușor din formă, dacă veți ține forma câteva secunde în apă caldă.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!