Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de miel

Retete si gust
Ciorba de miel este simplu de preparat şi extrem de gustoasă. Sper deosebirea de ciorbele normale, la aceasta este indicat să adăugăm două fire de ceapă verde.
ciorba
Ciorba de miel

Ingrediente:

1 kilogram de carne de miel cu os
1 ceapă medie
2 fire de ceapă verde
2 morcovi 
1 fir de pătrunjel rădăcina
1 bucată de ţelină 
1 ardei gras mic
2 roşii, opărite şi curăţate de coajă
250 ml. borş
2 gălbenuşuri proaspete
300 de grame de smântână grasă
 1 legătură mare de leuştean                                                                                                                      2 linguri de orez 
sare şi piper

Mod de preparare:

Carnea se curată cu grijă de pielite şi grăsimea în exces şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece, cât să o acopere. Se adaugă de la început 1 linguriţă de sare şi se îndepărtează spumă de la suprafaţă pe măsură ce se formează.
După ce nu se mai formează spumă la suprafaţă, se adaugă morcovii, ardeiul gras, rădăcina de pătrunjel, ceapă şi ceapă verde, toate curăţate, spălate şi tocate în bucăţi potrivite.                    Se fierbe în continuare până când carnea e bine fiartă, moment în care această se scoate din oală. Dacă adăugaţi şi orez, acum este momentul să îl puneţi. Adăugaţi şi roşiile tăiate în cubuleţe.
Carnea se dezosează, se taie în bucăţi potrivite şi se adaugă înapoi în oală. Separat, borşul se da în clocot şi abia apoi se toarnă în oală cu ciorbă. Se mai da într-un clocot şi se opreşte focul.
Într-un castron, smântână se bate bine cu cele două gălbenuşuri. Se adaugă 1 polonic de zeamă fierbinte, se omogenizează bine şi se toarnă în oală cu ciorbă. Se adaugă leuşteanul bine spălat şi tocat mărunt, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi ciorbă e gata de servire.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!