Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chiftele cu legume in sos dulce-acrisor

Retete si gust
Daca esti un fan infocat al preparatelor chinezesti cu gust dulce-acrisor, atunci chiftelele cu legume sigur iti vor fi pe plac. Se fac usor, totul e sa gasesti ingredientele specifice, care dau mancarurilor chinezesti savoarea caracteristica.
chiftele

Chiftele cu legume in sos dulce-acrisor

Ingrediente:

o ceapa, 2 ardei de culori diferite, o cutie de ananas,700 g carne tocata amestec, 50 g pesmet, 1 ou, 2 catei usturoi, 1 lingura sos de soia, 2 linguri ulei masline, 1 lingurita usturoi pudra

Ingrediente pentru sos:

100 ml sos de rosii, 2 linguri zahar brun, 2 linguri amidon, 50 ml otet din orez, 50 ml sos de chili dulce, 220 ml supa de vita, o lingura sos de soia
Mod de preparare:
1. Intr-un castron mare, amesteca carnea tocata, pesmetul, oul, usturoiul maruntit, o lingura de sos de soia, o lingura de ulei de masline si pudra de usturoi.
2. Formeaza chiftelutele pe o hartie de copt si da-le la congelator pentru 15 minute, sau pana cand le vei folosi.
3. Intr-un bol mediu, amesteca sosul de rosii, zaharul brun si amidonul, pana la omogenizare. Adauga otetul de orez, sosul de chili dulce, supa de vita si cealalta lingura de sos de soia.
4. Incalzeste o lingura de ulei de masline intr-un wok si adauga chiftelele. Gatestele pana se rumenesc pe toate partile. Adauga apoi ceapa, ardeiul si ananasul, toate taiate cuburi si tine-le la foc pana cand ceapa se inmoaie.
5. Toarna sosul peste legume si chiftelute si amesteca usor, apoi lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, sau pana cand sosul se ingroasa si chiftelutele sunt patrunse.
6. Garniseste preparatul cu ceapa verde si serveste-l cu orez.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!