Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sparanghel cu Sunca la Cuptor

Retete si gust

Sparanghelul cu bacon la cuptor este una dintre cele mai simple si rapide retete de aperitiv. Stiti momentul acela cand nu prea ai timp de gatit? Ei bine, cateva rulouri cu sunca si sparanghel la cuptor va pot salva.
sunca
Sparanghel cu Sunca la Cuptor


INGREDIENTE:
10 fire de sparanghel proaspat
200 g de sunca, feliat subtire
2 linguri cu ulei de masline
piper proaspat macinat
2 linguri cu parmezan razuit
coaja rasa si zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie
MOD DE PREPARARE:
PASUL 1
Incalzim cuptorul.
Prindem de cele doua capete ale firului de sparanghel si il indoim incet, pe unde se rupe in mod natural, pe acolo este partea fibroasa. Apoi il curatam de solzisorii visinii, in cazul sparanghelului verde sau, in cazul sparanghelului alb, ii curatam toata tija.
PASUL 2
Infasuram fiecare fir de sparanghel in cate o felie de sunca, incepand de la capatul cu muguri, rasucindu-l usor si avand grija ca straturile de sunca sa se suprapuna putin.
PASUL 3
Asezam rulourile cu sunca intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram peste ele piper proaspat macinat si picuram ulei de masline, mai ales pe varfurile si pe cozile de sparanghel.
PASUL 4
Punem tava in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 8-10 minute, pana cand sunca este crocant pe margini, iar sparanghelul poate si usor strapuns cu o furculita.
PASUL 5
Presaram peste sparanghelul scos din cuptor coaja rasa se lamaie si parmezan razuit si il servim cald, stropit cu zeama de lamaie.
Aceasta este recomandarea pentru Sparanghel cu Sunca la Cuptor.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!