Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Prăjitura Îngerilor

Retete si gust

O rețetă americană de prăjitură a devenit virală în ultimul timp. De ce? Pentru că se prepara foarte repede și este extrem de delicioasă! Iar cel mai important este că anume copiii sunt cei care au îndrăgit-o atât de mult!
DESERT
Prăjitura Îngerilor
Ingrediente pentru blat:
– coaja unei lămâi sau aproximativ 2 linguri mici;
– 8 ouă de la care vom avea nevoie doar de albușuri;
– un pahar de făină;
– o cană rasă de zahăr pudră;
– esență de vanilie.
Pentru cremă:
– o lingură mare cu vârf de zahăr;
– 1,5 căni de lapte;
– esență de vanilie;
– trei gălbenușuri.
Mod de preparare:
Pentru început vom cerne 100 de grame de făină sau un pahar, iar apoi zahărul pudră. Vei avea nevoie de un vas în care trebuie să bați cele 8 albușuri și un pic de sare până se va forma o spumă.
După care adaugi făina și zahărul pudră peste spumă obținută și amesteci foarte bine. Vei adăuga esența de vanilie, coaja de la o lămâie și vei amesteca ușor de tot.
Amestecul obținut se pune pe o tavă și se dă la cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru aproximativ jumătate de oră. Pentru cremă, vom încălzi un pic laptele, iar într-un vas aparte batem gălbenușurile cu lingura mare de zahăr și apoi le adăugăm peste laptele de pe aragaz.
Toată crema noastră va trebui să se încălzească pe o baie cu aburi, timp de aproximativ 10 minute. După ce consistența sa va deveni tot mai groasă, vom adăuga esența de vanilie și vom amesteca bine.
Crema se pune peste prăjitura din tavă și totul este gata pentru consumare. Încercați rețeta numaidecât, pentru că va atrage în aceiași clipă toată familia la masă!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!