Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pateu din aluat oparit

Retete si gust

Pateuri foarte gustoase și apetisante, iar preparate din aluat opărit, au un gust nemaipomenit și inconfundabil. Această rețetă este excelentă și nu dă greș niciodată, aluatul opărit este foarte moale, elastic și în timpul prăjirii nu se rupe. Nu ezitați și încercați această rețetă uimitoare, veți rămâne foarte mulțumiți.
pateu
Pateu din aluat oparit

Ingrediente:
-3.5 pahare de făină
-½ linguriță de sare
-1 pahar de apă clocotită
-100 g de unt
-1 ou
Ingrediente pentru umplutură
-500 g de pulpă de porc
-4-6 cepe
-sare și ienibahar – după gust
-ulei pentru prăjit

Mod de preparare:
1. Aluatul. Pregătiți toate ingredientele necesare pentru prepararea aluatului opărit.
2. Amestecați într-un bol făina cernută și sarea, turnați un pahar de apă clocotită și amestecați repede cu o furculiță. Bateți ușor untul topit cu ou și adăugați-l imediat în masa de făină.
3. Frământați un aluat foarte moale și gingaș, acoperiți-l cu un prosop și preparați umplutura.
4. Umplutura. Dați carnea și ceapa curățită prin mașina de tocat, condimentați cu sare și ienibahar, amestecați bine. Umplutura pentru pateuri este gata.
5. Tăiați bucăți mici din aluat și întindeți-le cât mai subțire.
6. Puneți umplutura de carne pe o jumătate de aluat și acoperiți cu cealaltă jumătate. Lipiți bine marginile pateului.

7. Puneți pateul în tigaia încinsă cu ulei și prăjiți-le pe ambele părți până se rumenesc. Pateurile preparate din aluat opărit sunt incredibil de delicioase, savurați-le cu plăcere alături de cei dragi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!