Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fasole cu ciolan afumat

Retete si gust
Nu exista zi de Vinerea fara fasole cu ciolan afumat! Iar daca tot il prepari, citeste cum trebuie sa il faci incat sa iti iasa delicios si fara sa suporti consecinte neplacute a doua zi.
ciolan
Fasole cu ciolan afumat

Ingrediente:

1/2 kg fasole boabe, 1 buc ciolan afumat, 1 morcov, 2 cepe medii, o conserva rosii cuburi, 2 linguri bulion, 3 frunze dafin, 1 legatura marar, 1/2 lingurita cimbru, sare, piper, boia de ardei dulce.
Mod de preparare:
1. Alege fasolea, spal-o si las-o in apa de seara, pentru a doua zi. A doua zi da fasolea la fiert in suficienta apa si putina sare, iar dupa ce clocoteste bine schimba-i apa cu alta apa fiarta.
In acest scop, ajuta sa tii o alta cratita cu apa fiarta alaturi pe aragaz. Repeta procedeul de inca 2 ori, pentru a face fasolea cat mai putin indigesta.
2. Dupa ce schimbi ultima oara apa, adauga ciolanul si lasa cratita la foc mic, cu capacul pus, pentru 2 ore.
3. Cu 30 de minute inainte de final, scoate ciolanul din cratita si adauga peste fasole morvocul dat pe razatoare, ceapa tocata cat mai marunt, foile de dafin si condimentele.
4. Lasa fasolea sa fiarba in continuare, iar cu 5 minute inainte de a inchide focul adauga rosiile cuburi, bulionul si mararul tocat marunt. Intoarce in cratita carnea desprinsa de pe ciolan, taiata cubulete potrivite.
Poti lasa si ciolanul taiat bucati mari, in functie de preferinte.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!