Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PRAJITURA CU FOI DE ALBUS SI CREMA DE CIOCOLATA

Retete si gust
Descopera pe https://retetesigust.blogspot.com retete simple si delicioase pentru momentele dulci cu cei dragi.

CREMA
PRAJITURA CU FOI DE ALBUS SI CREMA DE CIOCOLATA

Ingrediente:


  • Foi
  • 8 albusuri
  • 400 gr nuci macinate
  • 250 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri rase faina
  • 3 linguri rase cacao
  • Crema
  • 8 galbenusuri
  • 1 ou intreg
  • 3 linguri cacao
  • 200 gr zahar
  • 4 linguri lapte caldut
  • 1 ciocolata 100 gr amara
  • 1 pachet unt
  • Decor
  • 1 ciocolata amara
  • 2 linguri ulei

    Mod de preparare:

    1. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul pudra pana cand stau tepene si apoi adaugam pe rand restul ingredientelor, amestecand usor cu o lingura de lemn.
    2. Impartim compozitia in 3 parti si coacem 3 foi pe dosul unei tavi pregatite cu hartie de copt, aproximativ 15 minute la 175 grade.
    3. Se desprinde hartia imediat dupa ce le-am scos din cuptor.
    4. Se lasa sa se raceasca.
    5. Intre timp punem ingredientele pentru crema intr-un castron si acesta il punem pe gura unei oale cu apa clocotind.
    6. Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa bine.
    7. O lasam sa se racoreasca bine si apoi incorporam untul pe care l-am frecat spuma inainte.
    8. Cu aceasta compozitie umplem foile si le dam la rece pana a doua zi, asezand un tocataor de lemn peste ele.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!