Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cotlet de porc umplut cu masline

Retete si gust

Aveti invitati de Revelion, vreti sa-i dati gata si nu stiti ce sa pregatiti pentru masa festiva? Va oferim noi cateva idei, cu tot cu retete. Traditionale exotice.
porc
Cotlet de porc umplut cu masline

Ingrediente:
1/2 kg cotlet de porc
1 ceapa
1 ardei rosu
1 ardei verde
2 rosii
Pentru umpltura:
50 g sunca
1 ceapa
1 catel de usturoi
250 g carne tocata de porc
1 ou
50 g paine
boia, sare, piper
10 masline fara samburi

                                                                                                                                 
                                
Mod de preparare:
1.Faci o deschizatura in cotlet pentru umplutura.
2.Tai sunca, ceapa, usturoiul, marunt si le amesteci cu carnea tocata, oul, painea, adaugi si maslinele si condimentezi dupa gust.
3.Umpli cotletul cu aceasta umplutura si cosi bine cu ata.
4.Intr-o tava pui cotletul la prajit, pe toate partile.
5.Cand e gata prajit, pui ceapa, ardeiul si rosiile taiate foarte fin.
6.Acoperi cu folie de aluminiu si lasi la foc minim 60-70 de minute dar, la jumatatea timpului, trebuie sa intorci cotletul.
7.Scoti cotletul si il mentii cald, pe o sursa de caldura.
8.In sosul ramas in tava de la cotlet, pui smantana si faci un sos.
9.Inainte de a servi cotletul, scoti ata, tai cotletul felii si le pui intr-o tava.
10.Pui sosul intr-o sosiera.
11.Poti insoti cotletul de o garnitura cu orez.
12.Daca vrei, poti uda din cand in cand cotletul cu vin, pentru a se fragezi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!