Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

COTLET DE PORC CU NAPI, IN SOS DE CIDRU

Retete si gust
O rețetă ușor de preparat și foarte potrivită pentru o masa, combinat cu ingrediente care îi completează savoarea, poate fi o alegere perfectă pentru oricare dintre mesele zilei.
NAPI
COTLET DE PORC CU NAPI, IN SOS DE CIDRU
Ingrediente:
1 l apă
2 frunze de dafin
4 căței de usturoi
1 lingură boabe piper negru
80 g sare de mare
2 cotlete de porc cu os, de 2 cm grosime
sare, după gust
piper, după gust
1 lingură ulei
2 cepe
400 g napi
1 lingură muștar 
500 ml cidru
250 ml supă de pui
500 g spanac proaspăt
Mod de preparare:
Pui cotletele de porc într-o saramură făcută din apă, frunze de dafin, sare, piper și cățeii de usturoi zdrobiți. Lași la frigider peste noapte.
Scoți carnea din saramură, o usuci cu șervețele de hârtie. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Încingi bine uleiul într-o tigaie și pui cotletele. Le prăjești câte 2 minute pe fiecare parte, până sunt caramelizate.
Scoți cotletele și adaugi în tigaie ceapa tăiată. O călești până se înmoaie, pui napii curățați și tăiați cuburi. Asezonezi cu sare, după gust, și continui să călești legumele încă 5 minute, amestecând ocazional. Adaugi muștarul, cidrul și supa de pui și lași vasul pe foc încă 7 minute.
Cureți spanacul de tulpini, în speli și îl scurgi.
Pui spanacul în vas, scufunzi și cotletele în sos și dai totul la cuptor 12 minute, la 180 °C.
Servești fiecare cotlet cu garnitură de napi și spanac.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!