Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PULPA DE CURCAN GLAZURATA PICANT

Retete si gust
Mai e foarte putin timp pana la Craciun, iar noi cautam in fiecare zi retete tot mai gustoase si mai deosebite pe care sa le punem pe masa. Astazi voi publica o reteta de pulpe de curcan glazurata picant.
PULPA
PULPA DE CURCAN GLAZURATA PICANT

Ingrediente:

  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de paprika
  • 2 linguri ketchup picant
  • 1-2 linguri pasta de rosii
  • 1 pahar cu vin alb
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar brun
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

    Mod de preparare:

    Pulpa de curcan,se spala ,se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza, simplu, cu sare si piper. Stropim cu putin ulei de masline,aezam carnea intr-o tava si turnam vinul si un pahar cu apa .Acoperim cu folie de aluminiu tava si dam la cuptor pentru circa30-40 min.
    Pentru glazura, amestecam pasta de paprika cu usturoiul zdrobit,cu ketchup-ul ,cu pasta de rosii,boiaua de ardei si zaharul. Dupa circa 30-40 minute, deschidem usa cuptorului,scoatem tava cu friptura,indepartam folia de aluminiu si ungem carnea cu un strat de glazura, jumatate din cantitate si dam la cuptor. Dupa circa 15 min ungem din nou carnea cu cealalta portie de glazura si mai lasam la cuptor aproximativ inca 15-20 min.
    O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem si o asezam pe un platou, Serviti alaturi de o garnitura de paste.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!