Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PRAJITURA FARA COACERE

Retete si gust
Bucatarii, iubesc cel mai mult retetele de prajituri care nu necesita coacere. Retetele de prajituri fara coacere reprezinta una dintre cele mai avantajoase modalitati de a savura un desert rapid si usor de preparat. Va prezentam o astfel de reteta care cu siguranta va fi pe gustul dumneavoastra.
prajitura
PRAJITURA FARA COACERE

Ingrediente

- 20 de biscuiti;
- un sfert dintr-un pachet de unt la temperatura camerei;
- 230 g de crema de branza;
- 60 g de unt de arahide;
- 75-80 g de zahar;
- un pahar de frisca pe care l-ai tinut in congelator ;
- 120 ml de lapte la temperatura camerei;
-1 plic de budinca de ciocolata;
- pentru decor - bomboane de ciocolata.

Mod de preparare

Mai intai, trebuie sa formezi cateva gramajoare de frisca, sa le pui pe o tava mica si sa le bagi in congelator pana se mai intaresc. De preferat, cat mai multe ore.
Marunteste 16 biscuiti, apoi amesteca-i cu unt si pune pasta formata intr-o tava mica sau in alt vas cu pereti. Da deoparte recipientul, apoi amesteca intr-un bol crema de branza, untul de arahide si 60 g de zahar. Incorporeaza jumatate din cantitatea de frisca intarita. Nu trebuie decat sa maruntesti gramajoarele formate.
Pregateste praful de budinca cu lapte si cantitatea de zahar ramasa, apoi lasa deoparte cateva minute, dupa care adauga celelalte gramajoare de frisca intarita, maruntindu-le usor.
Aranjeaza prajitura pe straturi. Intinde crema de branza peste biscuitii maruntiti mai devreme, apoi toarna si compozitia de budinca. Presara restul de biscuiti maruntiti pe deasupra. Poti sa decorezi cu bomboane de ciocolata.
Incearca si tu aceasta reteta. Singurul inconvenient este ca trebuie sa tii frisca mai multe ore la frigider. Pofta buna.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!