Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PILAF DE OREZ CU PULPE DE PUI SI LEGUME

Retete si gust
Extrem de gustos, incredibil de rapid, nesperat de ușor. Cam așa poți descrie, pe scurt, această rețetă de mai jos, regăsită în bucătăria "Retete si gust". Pe gustul întregii familii.
PILAF
PILAF DE OREZ CU PULPE DE PUI SI LEGUME

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 cana orez
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml bulion
  • 2 cani apa
  • sare, piper
  • patrunjel verde

    MOD DE PREPARARE:

    Spalam pulpele si le taiem pe jumatate. Le uscam cu un servet si le condimentam cu sare si piper.

    Intr-o cratita incingem 3-4 linguri de ulei. Prajim pulpele in uleiul incins, pe toate partile. Scoatem carnea pe o farfurie.

    In uleiul ramas adaugam 3 linguri de apa si ceapa taiata marunt. Amestecam pana devine translucida apoi adaugam celelalte legume date pe razatoare.

    Mai lasam si legumele 2-3 minute la sotat apoi adaugam orezul bine spalat si scurs de apa.

    Amestecam bine si adaugam bulionul si apa. Potrivim de sare si piper.

    Transferam totul intr-un vas termorezistent.

    Asezam deasupra pulpele de pui si dam la cuptor la foc potrivit, pana fierbe orezul si scade toata apa. Daca mai trebuie mai adaugam putina apa, astfel incat orezul sa fie fiert.

    Servim cald presarat cu patrunjel verde tocat.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!