Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SPAGHETTI CU SUNCA

Retete si gust
Această reţetă este în topul preferinţelor mele. Îmi place mâncarea picantă, dar această combinaţie nu este chiar picantă. Fiind mai apoi acoperită de sunca şi busuioc. Deci este o “nebunie de arome.           
SUNCA
SPAGHETTI CU SUNCA
Inregiente:
  • 300 grame spaghetti 
  • 2 linguri de piper măcinat
  • 100 grame sunca afumata, feliat subtire
  • 4-5 felii roşii deshidratate feliate
  • 50 ml ulei măsline
  • 50-60 grame parmezan ras
  • 4-5 frunze busuioc mărunţite
  • o mână de pătrunjel mărunţit                                                                                                       Mod de preparare:
Am început cu pastele. Le-am pus la fiert în apă cu puţină sare. După fierbere, am scos din oală o cană din apa în care au fiert, după care am scurs pastele şi le-am pus într-un bol. Am pus jumătate din cantitatea de parmezan peste ele şi cam 50 de ml din apa de pe paste. Le-am scuturat bine şi am amestecat puţin.
Între timp am  pus piperul măcinat într-o tigaie şi l-am lăsat pe foc să se prăjească 20 de secunde. Am pus uleiul peste şi l-am lăsat la foc mic 1 minut, să se pătrundă bine uleiul cu arome. Am pus uleiul peste paste şi am amestecat bine. Am adăugat sunca, roşiile, pătrunjelul şi le-am amestecat toate.
În farfurie am pus o porţie de paste şi peste ele am presărat puţin busuioc şi parmezan după gust.
Să mâncaţi sănătoşi! Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!