Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

HOT DOG CU VARZA MURATA

Retete si gust
Vă prezentăm o rețetă de hot dog delicios de casă. Hot Dog-ul este o gustare caldă, ce a cucerit întreaga lume. Nu ezitați să pregătiți acest deliciu în condiții casnice cu o gustare deosebit de delicioasă și aromată.
hot dog
HOT DOG CU VARZA MURATA

Ingrediente

Aluat
350 gr faina alba
210 ml apa calduta
1/2 pachet drojdie proaspata sau uscata
1 lingurita sare
1/2 lingurita zahar
Umplutura
8 crenvursti
8 linguri varza murata
8 lingurite mustar
piper

mOD DE Preparare

  1. Se framanta un aluat elastic din ingredientele de aluat si se lasa la crescut la loc caldut, fara curenti pentru minim 1 ora. 
  2. Stoarceti varza de apa in pumn sau folosind un tifon si condimentati cu piper.
  3. Se intinde aluatul sub forma de dreptunghi.
  4. Se taie aluatul in 8 dreptunghiuri.
  5. Luati fiecare dreptunghi, il mai intindeti putin daca nu e suficient de mare sa incapa un crenvurst pe el.
  6. Asezati la un capat un crenvurst, o lingura de varza si mustar dupa gust.
  7. Ridicati capetele aluatului ca sa impiedicati umplutura sa curga afara la copt. Incepand din capatul opus marginilor ridicate rulati aluatul. Daca aveti exces de aluat la capatul final il taiati cu un cutit bine ascutit.
  8. Puneti rulourile obtinute intr-o tava cu hartie de copt. Introduceti tava intr-o punga si le lasati la crescut la loc caldut cam 30 minute.
  9. Crestati usor rulourile in diagonala deasupra cu un cutit bine ascutit, ca si cum sunt crestate baghetele, dar taietura sa nu ajunga la umplutura, doar cat sa faceti un model sa arate bine la sfarsit
  10. Dati rulourile la cuptor la 220C pentru 40 minute. Si acum ceva important: in cuptor, sub tava cu rulouri, introduceti o oala cu multa apa, se va crea astfel putin abur in cuptor si rulourile vor iesi pufoase si cu o crusta crocanta, dar nu tare. Rulourile coapte sunt mai palide, asa trebuie sa fie, deci nu le lasati mai mult la cuptor. Vreti sa iasa nu tocmai palide, le ungeti cu un ou.
  11. Serviti dupa ce s-au racit complet cu extra-mustar daca va place.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!