Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PIEPT DE PUI CU BACON

Retete si gust
Pentru a intregi gustul insa am preparat un sos de mustar cu miere, sos care completeaza gustul preparatului.
PUI
PIEPT DE PUI CU BACON
Ingrediente
  • 4 buc piept de pui
  • 300 g bacon afumat
  • 200 g ciuperci
  • 1 buc ardei gras
  • 2 buc cepe medii
  • 100 g parmezan
  • patrunjel tocat
  • boia
  • usturoi granulat
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Sos de mustar
  • 2-3 linguri maioneza
  • 1 lingura mustar dulce
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita otet
  • dupa gust sare si piper

Mod de preparara

Se bate pieptul de pui intocmai ca la snitele dupa care se condimenteaza fiecare bucata cu sare , piper , usturoi granulat si boia.Acoperim carnea cu folie alimentara dupa care trecem la taierea legumelor.
Incepem cu ceapa pe care o taiem marunt dupa care ne ocupam de ardeiul gras,pe acesta il vom taia bastonase.Taiem si ciupercutele dupa care punem o tigaie la foc.Punem putin ulei si calim ardeiul cu ceapa si putina sare.Amestecam si le lasam la foc timp de 3-4 minute.
Separat,prajim ciupercile cu un praf de sare.Pe acestea le vom lasa la foc pana cand se va evapora apa lasata de ele.
Asezam o felie de carnita pe folie alimentara si punem ciupercute si ardei cu ceapa.Adaugam parmezan si presaram patrunjel dupa care rulam.Venim cu doua felii de bacon afumat,asezam carnita de pui si rulam infasurand carnita de pui cu baconul.
Punem putin ulei in tava pe care o vom folosi si asezam fiecare mini rulada.Turnam un fir subtire de ulei pe fiecare mini rulada dupa care presaram boia.Bagam tava in cuptorul preincins la 180 C pentru 45 de minute.
Scoatem tava de la cuptor si stropim bucatile de rulada cu lichidul din tava si bagam tava din nou in cuptor pentru 5-10 minute.
Pregatim un sos de mustar, care merge de minune cu aceasta rulada aromata si delicioasa. Amestecam maioneza cu mustarul dulce , mierea si lingurita de otet. Condimentam cu sare si piper dupa gust , amestecam si avem sosul pregatit. Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!