Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

TOCANA DE LEGUME

Retete si gust
În mod tradițional, fiecare componentă a tocanei de legume este preparată independent, permițând fiecărui ingredient să se gătească pentru timpul potrivit și apoi asamblat pentru a găti scurt. Să facem împreună o tocana de legume.
tocana
TOCANA DE LEGUME

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa
  • 3-4 fire patrunjel
  • 3 frunzulițe busuioc
  • 5 catei usturoi
  • 5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper

    Mod De Preparare

    Tăiați ardeii, dovleceii, vinetele, ceapa și roșiile (fără coajă) în cubulețe și le puneți în vase separate. Turnați ulei cam cât un deget grosime într-o tigaie mare care nu lipește. Căliți legumele, pe rând, în ordinea aceasta: ardeiul până începe să se rumenească, apoi îl scoateți pe o farfurie. Dovleceii urmează la călit, în aceeași tigaie. Când li se schimbă culoarea, îi scoateți lângă ardei. Apoi căliți și vinetele, fără a mai adăuga ulei în tigaie, deoarece ele absorb mult ulei și dacă mai turnați vor deveni grețoase. Le scoateți, turnați puțin uleiîn tigaie și căliți ceapa 5 minute. Puneți peste roșiile tăiate cubulețe, asezonați cu sare și căliți-le cu capacul pus, până se formează un sos mai gros.
    Puneți în tigaie vinetele, ardeii și dovleceii și căliți totul 5 minute. Între timp, tăiați mărunt usturoiul și adăugați-l peste legume, asezonând cu sare, piper sau alte condimente la alegere.. După ce dă în clocot mâncarea, dați focul mic, astupați cu un capac și lăsați să se pătrundă aromele 20-30 minute. Tăiați frunzulițele de busuioc și exact înainte să luați tigaia de pe foc, amestecați-le în compoziție. Decorați cu pătrunjel tocat fiecare porție în parte.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!