Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PRAJITURA ECLER CU BISCUIETI

Retete si gust
Dacă vrei să fii renumit pentru dulciurile tale făcute acasă, atunci eclerul cu biscuieti e numai bună pentru aceasta. Este o rețetă ușoară, foarte elegantă, delicioasăși fără implicarea cuptorului. Încercați
această rețetă incredibil de apetisantă care se topește în gură.
ecler
PRAJITURA ECLER CU BISCUIETI

Ingrediente

  • 30 bucati biscuiti populari
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 500 ml lapte rece
  • 50 g unt
  • 250 ml frisca lichida
  • 4 linguri zahar
Pentru glazura de ciocolata
  • 100 g ciocolata menaj
  • 4 linguri unt
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita amidon de porumb

    Mod De Preparare

    Învaţă să prepari în casă o prăjitură complexă dar uşor de făcut, cu biscuiţi şi cremă de ecler delicios
    Mod de preparare:
    Unge o tavă dreptunghiulară cu unt şi pune pe fundul ei circa 10 biscuiţi populari.
    Prepară crema pudding de vanilie cu laptele într-un castron. Bate separat frişca şi incorporează cu o spatulă, fără să scoţi tot aerul din compoziţie.
    Toarnă crema de vanilie şi frişcă peste biscuiţi, apoi mai pune un strat de biscuiţi şi acoperă iar cu cremă. Dă la rece circa 3 ore, timp în care prepari glazura de ciocolată.
    Topeşte untul şi ciocolata pe foc mic sau la microunde. Adaugă o linguriţă de amidon de porumb şi o lingură de zahăr, amestecă bine şi lasă să se răcească puţin. Toarnă peste prăjitură şi dă la frigider. Se serveşte cu frişcă, ciocolată rasă.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!