Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

CAMELLEONI CU CARNE TOCATA

Retete si gust
O rețetă rapidă și extrem de gustoasă, una dintre cele mai bune, care există, pe care după ce o faci o dată, vei deveni dependent de ea. Și asta daorită gustului deosebit.
CARNE
CAMELLEONI CU CARNE TOCATA

Ingrediente

  • 12 paste canelloni
  • 300 g carne tocată 
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri ulei
  • 150-200 ml supă de carne
  • 200 g roşii decojite în suc de roşii
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • tarhon
  • 75 g parmezan
  • 1 ou mai mare
  • unt şi pesmet pentru uns vasul
  • 50 g caşcaval
Pentru sos
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper alb
  • nucşoară

    Mod De Preparare

    1. Într-o tigaie încinsă cu ulei, se căleşte foarte puţin ceapa tocată mărunt şi se stinge cu puţină supă. Se înăbuşă puţin, se adaugă carnea tocată şi se amestecă până se căleşte toată carnea. Se pun câteva linguri de supă şi se condimentează cu sare, piper, busuioc, tarhon şi usturoi pisat. Când scade tot sosul din tigaie, se ia de pe foc şi se lasă deoparte la răcit. Se amestecă apoi cu sucul de roşii, roşiile tăiate cubuleţe, parmezanul şi oul bătut.
    2. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj, se umplu cu compoziţia de carne tocată şi se aşază într-un vas termorezistent. Se toarnă sosul alb, se presară caşcaval ras şi se gratinează în cuptorul încins, la foc potrivit, 35-45 de minute.
    3. Pentru sos, se freacă untul cu făina şi câteva linguri de lapte rece, apoi se adaugă treptat restul de lapte cald şi se amestecă la foc mic până clocoteşte puţin şi se leagă. Se potriveşte cu sare, piper şi nucşoară.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!