Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PRAJITURELE CU CIOCOLATE SI FRUCTE

Retete si gust
Învaţă să prepari nişte prăjiturele cu ciocolată şi fructe absolut delicioase.
Ce va pot spune despre acesta prajitura, este faptul ca este o prajitura deosebit de gustos si nu numai, are o aroma profunda datorita, ciocolatei, cireselor si visinelor. Toată familia o să le adore!
PRAJITURELE
PRAJITURELE CU CIOCOLATE SI FRUCTE

Ingrediente

  • 50 ml frisca lichida
Pentru decor:
  • 1 bucata borcan mic cirese sau visine în compot
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 250 ml frisca lichida foarte rece
Pentru garnisit:
  • 1 praf sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 150 g faina
  • 150 g zahar pudra
  • 6 bucati oua
  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 cana cirese confiate

    Mod De Preparare

    1. Pentru aluat, se mixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul, pâna ce amestecul îşi dubleaza volumul si devine alb. Se amesteca faina, cacaua si praful de copt iar amestecul se cerne. Apoi, cu delicateţe se adauga lingura cu lingura în crema de oua si se amesteca numai de jos în sus.
    2. Tava de copt se unge cu unt, se toarna amestecul si se coace 20 de minute. Dupa coacere, se lasa 5 minute în tava si apoi se scoate cu grija si se lasa la racit pe un gratar, daca este posibil.
    3. Între timp, frisca lichida se mixeaza si, dupa ce a devenit spuma, se adauga cele doua tipuri de zahar. Se mai mixeaza înca un minut.  ructele se scurg bine de zeama din compot.
    4. Blatul se taie în patrate egale si patratul care va fi baza se însiropeaza usor cu zeama din compot. Se pune frisca, apoi fructele din compot, care se acopera cu alt patrat de aluat. Dupa ce s-au pregatit toate, se topeste ciocolata în frisca lichida si, dupa ce s-a racorit, se ung prajiturile si se asaza câte o cireasa confiata. Se dau la rece macar o ora.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!