Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

MINCIUNELE IN BUCATARIA MEA SI IN CEA DIN MAROC

Retete si gust
Minciunelele se numara printre deserturile m-ele si inca reprezinta o reteta des intalnita in bucataria mea. Afla cum sa le faci din acest articol. Sunt aromate, se lasa inmuiate in ceai sau miere si aluneca pe gat, de parca nici n-au fost.  Aceste minciunele sunt delicioase, spornice. Iata cum fac cei din maroc. 
MINCIUNELE IN BUCATARIA MEA SI IN CEA DIN MAROC

Ingrediente

  • 1,200 kg făină
  • 2 bucati gălbenuşuri
  • 80 g unt topit
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura anason măcinat
  • 1 lingura scorţişoară măcinată
  • 80 ml apă de flori de portocal
  • 2 linguri oţet
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita mică sare
  • 1 ceasca ulei pentru prăjit
Pentru servit:
  • 250 g seminţe de susan măcinate
  • 1 ceasca miere

    Mod De Preparare

    1. În cuva robotului se pun făina, gălbenuşurile, untul topit, uleiul, anasonul, scorţişoara, oţetul, sarea amestecată cu pra­ful de copt, apa de flori de portocal.
    2. Se amestecă bine timp de 10 minute pentru a obţine un aluat omogen, suficient de tare pentru a fi întins.
    3. Pe masa presărată cu făină se întind bucăţi din aluat şi apoi se taie fâşii late de 2-3 cm cu ajutorul unei rulete dinţate de patiserie.
    4. Se încinge uleiul într-un tuci şi se pun fâşiile la prăjit. Între timp, se pune şi mierea la bain-marie. Pe măsură ce fâşiile de aluat se prăjesc, se pun în miere şi se scot cu spumiera pe un grătar. Se persară cu seminţe de susan şi se lasă să se zvânte.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!