Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Oua ochiuri

Retete si gust

Oua ochiuri

Ingrediente
Oua ochiuri

1-2 oua
1/2 lingura ulei
sare, piper, chili
Portie: 1

Preparare
Oua ochiuri

  1. Este necesar sa folositi  tigaie antiaderenta (care nu lipeste) pentru aceste ochiuri, deoarece nu se va folosi mult ulei si nici foc mare, deci exista riscul sa se prinda daca tigaia nu e antiaderenta. Pentru 1-2 oua este suficienta o tigaie de 16-20 cm. Se unge tigaia cu ulei.
  2. Se pune pe ochiul mic al plitei, la foc mic, si se sparg ouale in ea. Dupa gust, le presarati cu sare, piper proaspat rasnit si fulgi de chili.
  3. Se lasa ouale pe foc mic pana albusul de pe fund e perfect inchegat (alb), adica nu se mai vede fundul tigaii prin el. Deasupra, albusul nu va fi inchegat si e ok asa. Dureaza cam 3 minute. Nu grabiti acest proces, nu cresteti focul ca sa se inchege prea tare, vrem sa avem doar o pelicula subtire pe fund inchegata.
  4. Mutati tigaia in cuptorul preincalzit la 160C timp de 3.5 - 4 minute.
  5. Scoateti tigaia si cu ajutorul unei palete treceti pe sub oua si le impingeti pe farfurie. Gata! Serviti cu un becon prajit.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!