Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cel mai delicios ficat preparat în stil turcesc! Va fi îndrăgit chiar și de copii!

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ficatul preparat anume în acest mod este un deliciu. Chiar dacă nu sunteți iubitori de ficat, vă garantăm că această mâncare o veți mânca cu mare poftă. Acest ficat este preparat în stil turcesc, are un gust deosebit și îl puteți servi atât cu o garnitură de orez, cât și alături de o salată.

Cel mai delicios ficat preparat în stil turcesc! Va fi îndrăgit chiar și de copii!

Cel mai delicios ficat preparat în stil turcesc! Va fi îndrăgit chiar și de copii!

Ingrediente

1 kg Ficat de curcan (sau de orice tip)
3 bucăți Cepe
6 bucăți Căței usturoi
3 linguri Amidon
4 linguri Pastă de roșii
2 linguri Miere de albine
60 ml Ulei rafinat
7 linguri Sos de soia
1 lingură Boia de ardei dulce
1 linguriță Sare
1/2 pahar Apă caldă
100 g Orez

Mod de preparare

Tăiați ficatul în fâșii mari. 

Puneți ficatul într-un bol, presărați cu amidon, adăugați sarea, boiaua, usturoiul zdrobit, 50 ml de ulei și amestecați bine. 

Lăsați ficatul să stea la marinat timp de 20 de minute. 

Între timp preparați sosul: amestecați sosul de soia, pasta de roșii și mierea. 

Turnați 0.5 pahar de apă clocotită, amestecați bine, ca să se dizolve mierea. 

Ficatul s-a marinat și îl puteți prepara.

 Puneți o lingură de ulei în tigaie, așezați ficatul și prăjiți-l pe toate părțile. 

Adăugați ceapa tăiată semi-rondele și înăbușiți timp de 5-7 minute. 

Turnați deasupra sosul, amestecați, acoperiți tigaia cu capac și înăbușiți timp de 7-10 minute la foc mediu. 

Ficatul este gata. 

Serviți-l cu o garnitură de orez. 

Savurați cu plăcere!
















































     

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!