Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Burta de porc în cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Sânul de porc din cuptor este o farfurie foarte gustoasă de la o parte ieftină a porcului. În această rețetă, vă voi spune cum să gătiți burta de porc în cuptor pentru a face carnea delicată, gustoasă, cu o crustă crocantă.

Burta de porc în cuptor

Burta de porc în cuptor

Ingrediente

  • 1 kg de burtă de porc dezosată;
  • 220 g morcovi;
  • 3-4 căței de usturoi;
  • 220 g de ceapă;
  • 1 ardei iute;
  • 5 g de curcumă;
  • 2 litri de bere;
  • 3 frunze de dafin;
  • 10 g verzui uscat picant;
  • 15 g zahăr;
  • 15 g mese de muștar;
  • 15 g oțet balsamic;
  • 15 g de sare;
  • ulei vegetal.

Mod de preparare

Am împărțit carnea de porc - a tăiat o bucată de piept în mai multe bucăți mari, tăiați carnea de porc în 20x20 centimetri, cu grosimea de 5-6 centimetri.

Într-o oală potrivită, puneți jumătate din morcovul tăiat și ceapa, tot usturoiul. Ceapa poate fi adăugată direct din coji, doar pre-spălată. Apăsați usturoiul cu un cuțit astfel încât acesta să dea mai mult aroma în timpul procesului de gătire.

​​Adăugați condimente la oală: ardei iute, frunze de dafin și ierburi uscate. Țelina uscată, rădăcinile de pătrunjel și ceapa verde uscat sunt bune pentru carnea de porc.

Puneți carnea în tigaie. 

  • Nu vă sfătuiesc să folosiți un recipient foarte mare pentru această rețetă, deoarece va trebui să petreci o mulțime de bere pentru ca porc să se "înece" în el complet.

Se agită berea la dioxid de carbon, se lasă timp de 10-15 minute într-un recipient deschis, apoi se toarnă peste carne, astfel încât lichidul să-l acopere. Dacă nu este suficientă bere, atunci nu se va întâmpla nimic rău, adăugați apă rece. În spatele berei, adăugați sare de masă fără aditivi și o linguriță de turmeric de masă.

Gatiți aproximativ 1,5 ore la căldură moderată, închideți capacul.

Apoi scoateți tigaia din căldură, scoateți carnea, scoateți morcovul. Tufuiți bulionul printr-o sită.

În tigaie, treceți rapid morcovul și ceapa rămas, adăugați morcovul din bulion și puneți baconul pe legume.

Se amestecă glazura pentru oțet brun de aur - balsamico, zahăr granulat, muștar de masă și un vârf de sare fină. Coacem sunca cu glazura, adaugam cateva linguri de supa taiata la tigaie.

Am pus în cuptor încălzit la 230 de grade timp de 15-20 de minute, coace până la maro auriu.

Serviți burta de porc gătită în cuptor la masă fierbinte, tubulatura fierbinte. Pe garnisaj, facem cartofi piersici cu unt de mazare verde.

Burta de porc din cuptor este gata. 

Bon apetit!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!