Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piftia de porc

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Sezonul rece se apropie, asa ca trebuie neaparat sa invatam sa facem retete noi. Iata cum se face piftia de porc si de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara acest fel de mancare iubit de toata lumea in preajma sarbatorilor de iarna.

Piftia de porc
Piftia de porc

Ingrediente

 
 1 buc. ciolan de porc
 sorici (2 buc. cat palma)
 2 buc. morcovi
 3 buc. tije de telina
 2 buc. catei de usturoi
 20 gr gelatina
 
Mod de preparare

Ciolanul si soriciul se fierbe in apa cu o lingura de sare. Atunci cand da in clocot, strangeti spuma pana ce nu se mai formeaza.

Dupa aceea, se adauga morcovul si telina, iar ciolanul si soricul se va fierbe timp de ... !? pana cand carnea va pica de pe os.

Strecurati supa, iar apoi adaugati usturoiul zdrobit. Amestecati gelatina cu 2 linguri de apa rece pentru ca o vo pune in zeama.

Intre timp, strecurati zeama pentru a scoate usturoiul zdrobit, iar apoi adaugati gelatina hidratata si lasati oala cu supa la foc mic. Cand gelatina se va dizolva complet, opriti focul si lasati totul sa se raeasca.

Morcovul se taie rondele si se adauga impreuna cu ciolanul si soricul in boluri, peste care vom turna si zeama calda. Lasati piftia sa se raceasca, iar apoi puneti la frigider pana ce se va intari bine.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!