Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Shurpa de vită

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Shurpa este un vas oriental. Pentru ca shurpa să iasă mai bogată, carnea este luată pe os, dar pulpa trebuie să fie destul de mult. Supa este foarte satisfăcătoare, astfel încât poate fi servită în locul cursului principal.

Shurpa de vită

Shurpa de vită

Rețetă 1: Shurpa de vită de casă

Aceasta este o versiune ușoară a shurpa, care aduce beneficii întregului organism și nu necesită mult efort, în ciuda faptului că se dovedește a fi incredibil de gustoasă și apetisant

Shurpa de vită de casă
Shurpa de vită de casă

Ingrediente

1.300g de carne de vită;

2 morcovi;

1 piper alb;

5 cartofi medii;

3 becuri mici;

2 roșii;

frunze de dafin sau busuioc;

mărar, cilantru, ceapă verde;

sare;

condimente (piper rosu si negru, zira, coriandru).

Metoda de gătit

Din carne, tăiat în bucăți mari, fierbeți bulionul timp de o oră, fără a uita să scoateți spuma când îl fierbeți. Planificăm, de asemenea, o ceapă, un morcov și o frunză de dafin sau busuioc. După 20 de minute, scoateți legumele din bulion și înmuiați inelele de morcov, ceapă și o treime din mirodenii. Gatiți încă 20 de minute și puneți roșiile tăiate în sferturi într-un shurpu. După încă 10 minute - cartofi. După ce este gătit, aruncăm pe gustul piperului verde (felii), verdețuri, condimente și sare. Dupa o altă fierbere, fierbeți încă 10 minute și lăsați-o la o parte. Lăsați-o să bea timp de aproximativ 15 minute și poate fi servită.

Rețetă 2: Shurpa uzbecă de carne de vită

Shurpu este pregătit în Uzbekistan, atât în ​​timpul săptămânii, cât și în sărbătorile musulmane mari, cum ar fi Kurban Khayit, Ruza Khayit și Navruz. Este un fel de mâncare destul de hrănitoare și gustoasă, mai ales dacă este gătită pe foc. Întrucât, în cele mai multe cazuri, nu avem o astfel de oportunitate, o vom găti într-o cratiță obișnuită cu un fund gros. Când utilizați fantezie, shurpa ar trebui să fie foarte atractiv pentru stomacul nostru.

Shurpa uzbecă de carne de vită

Shurpa uzbecă de carne de vită

Ingrediente

300 g de coaste de carne de vită, oase tubulare din carne de vită și carne de vită în sine;

4 becuri de dimensiuni medii;

5-6 cartofi medii;

2 ardei verde;

3 morcovi;

50 g de mazăre uzbecă;

4 catei de usturoi;

pe o masă. cabane. semințe și semințe de cilantru;

0,5 tabel. cabane. busuioc, lotus și curry;

patrunjel, mărar;

sare grosieră.

Metoda de gătit

Clătiți bine carnea de vită, coaste și oase în apă rece. Se recomandă să nu tăiați carnea în bucăți. Pune totul în oală, adaugă apă. După fierbere, îndepărtați spuma și gătiți aproximativ o oră pe o flacără mică. Chiar și în timpul depunerii bulionului, este necesar să se adauge 3-4 ceapă tocată mărunt și laur, sare (1 tabel, cutie), se amestecă.

În timp ce supa se fierbe, clătiți mazărea uzbecă pre-umedă. Tăiați morcovii, cartofii și ceapa în patru felii.

10 min. până când carnea este gata, aruncați mazarul uzbec în bulion și fierbeți timp de 20 de minute. Apoi puneti ceapa si morcovii si gatiti-l timp de 15 minute. Cand sunt pregatiti pe jumatate, aruncati cartofii, gatiti-l timp de 10 minute, iar intre timp, ardei gras, usturoi si amestecati condimente (busuioc, curry si lotus) minute până când supa este gata, aruncați-le în tigaie. Se fierbe totul până se pregătește complet, se scoate din sobă și se lasă să stea pentru o vreme. La servire, adăugați ierburi proaspete tocate pe fiecare placă.

Rețetă 3: Shurpa de vită cu pastă de tomate

Această rețetă este puțin adaptată pentru cei cărora nu le plac ceapa și morcovii mari.

Shurpa de vită cu pastă de tomate

Shurpa de vită cu pastă de tomate

Ingrediente

600 g piept de vită (pe os);

200 g morcovi;

200 g ceapă;

800 g cartofi;

2 tabel. cabane. pasta de tomate;

piper negru;

ulei vegetal;

sare;

frunze de dafin.

Metoda de gătit

Carnea trebuie să fie separată de os. Se toarnă apa peste os și se fierbe o jumătate de oră. Tăiați ceapa, tăiați morcovii pe un răzuitor fin. Tăiați cartofii în cuburi mici.

Continuați ceapa și morcovul până când se fierbe jumătate în ulei vegetal, adăugați bucăți de carne de vită, pastă de roșii și prăjiți totul timp de 10 minute. Focul ar trebui să fie mediu.

Legume din tigaie pentru a arunca în supă și adu-l la fierbere. Adăugați cartofi, frunze de dafin. Sare, piper și gătiți încă 20 de minute. Shurpa delicioasă este gata.

Rețetă 4: shurpa de carne de vită armeană

Acesta diferă de alte tipuri de shurpy în faptul că pentru el, carnea este pre-prăjit, din care supa devine și mai pictat.

shurpa de carne de vită armeană

shurpa de carne de vită armeană

Ingrediente

Un kilogram de carne de vită;

8 cartofi;

2 cepe;

2 morcovi;

2 tabel. cabane. piure de roșii și ulei vegetal;

sare;

piper negru;

proaspete verzi.

Metoda de gătit

Se fierbe carnea cu multă apă. Seturi de ceapa tăiate în semne de inele pe ulei vegetal. Taiati carnea fiarta in bucati, se prăjește în ulei, se amestecă cu ceapa. Adăugați morcovi cubați, piure de roșii și prăjiți încă 6 minute. Apoi, produsele din tigaie ar trebui să fie mutate în tigaie și se toarnă bulionul rămase de la gătitul de carne de vită. Aduceți la fiert, adăugați pene de cartofi, piper și sare. Se fierbe încă 20 de minute. Se adaugă verdeață tocată proaspătă în shurpa finită.

Shurpa de vită - sfaturi

Dacă nuielele sunt folosite pentru a face șurpa, trebuie să fie înmuiate timp de 12 ore înainte de gătire.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!