Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Musaca de cartofi cu cașcaval

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O musaca este una dintre acele mancaruri gustoase si consistente potrivite pentru o masa in familie. Asta pentru ca, fara a fi un fel de mancare pretentios, o tava generoasa cu musaca, aduce multa satisfactie. Si cum sa nu-ti placa, pana la urma?!

Musaca de cartofi cu cașcaval

Musaca de cartofi cu cașcaval

Ingrediente 

Pentru 9 porții

800 g carne tocată amestec
100 ml suc de roșii
400 g brânză telemea
100 g unt
200 ml lapte
100 g cașcaval
1 kg cartofi
2 cepe

ulei

sare

piper

Mod de preparare

Se toacă cepele mărunt și se prăjesc în 4 linguri de ulei. 

Se adaugă carnea tocată, sare și piper după gust și se toarnă sucul de roșii.

Se lasă pe foc mic, amestecând des, până se pătrunde carnea și scade.

Se curăță cartofii și se fierb. 

Se scot din apă, se pasează și se freacă cu untul și laptele. 

La final se adaugă brânza rasă.

Se montează musacaua. 

Se unge cu unt o tavă întinsă. 

Se întinde o treime din cantitatea de carne și se acoperă cu o treime din cantitatea de piure. 

Se repetă operația de încă două ori, păstrând proporțiile. 

Deasupra va fi un strat de piure, pe care se presară puțin cașcaval ras.

Se coace 20 minute la foc moderat.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!