Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ficăței de pui cu bacon și ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dacă vreți să vă potoliți foamea rapid, vă venim în ajutor cu un preparat senzațional. Rețeta de ficăței de pui cu bacon și ciuperci recomandată de noi este un adevărat deliciu și e gata imediat!

Rețeta de ficăței de pui cu bacon și ciuperci poate fi preparată chiar la dumneavoastră în bucătărie, fără să zăboviți prea mult.

Rețeta de ficăței de pui cu bacon și ciuperci recomandată de noi este gata în doar 40 de minute. De asemenea, nici ingredientele nu sunt unele sofisticate.

Ficăței de pui cu bacon și ciuperci
Ficăței de pui cu bacon și ciuperci

Ingrediente

  • 500 g ficăței de pui
  • 350 g ciuperci
  • 400 g bacon
  • 250 ml vin alb
  • 1 ceapă
  • sare și piper
  • 100 g unt

Mod de preparare

1. Începeți prin a alege din bucătărie o tigaie suficient de încăpătoare, care știți sigur că nu lipește. În ea veți topi untul, la foc mic.

2. După ce observați că untul s-a topit, puneți cele 500 de grame ficăței de pui la rumenit.

3. În timp ce ficățeii se fac în tigaie, pe foc, vă puteți ocupa de bacon. Acesta trebuie tăiat cu grijă. Procedați la fel și cu ciupercile și ceapa, după ce ați terminat cu carnea.

4. Atunci când ficățeii prind culoare, puteți pune deasupra și bacon-ul. Amestecați cu grijă ingredientele, în tigaie.

5. Ulterior, adăugați și ceapa și ciupercile. Pentru un gust și mai bun, presărați puțină sare și piper, în funcție de preferințe. Amestecați totul și acoperiți tigaia. Lăsați totul pe foc 5 minute.

6. La final, turnați vinul peste ingrediente și amestecați. Mai puteți adăuga niște sare și piper. După ce mai lăsați preparatul pe foc alte 15 minute, mâncarea va fi gata! 

Poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!