Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocanita cu coaste de porc

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aceasta tocanita cu coaste de porc este un fel simplu, taranesc. Ea devine si mai savuroasa daca este preparata si azezonata corect. Carnea pentru tocanita este mai buna daca este prajita un pic inainte.

Tocanita cu coaste de porc

Tocanita cu coaste de porc



Ingrediente:
  • 1 kg coaste de porc
  • 1 ceapa mare
  • 100 g carnati
  • 1 ardei rosu
  • 100 g suc de rosii
  • 2 linguri faina
  • 3-4 linguri ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spala sub jet de apa rece coastele de porc.

Taie in bucati mai mici coastele de porc si condimenteaza-le cu sare si piper.

Prajeste bucatile de coasta de porc in ulei incins pana cand devin aurii.

Toaca ceapa marunt si taie ardeiul rosu in fasiute.

Caleste ceapa impreuna cu ardeiul.

Intr-o cratita, pune bucatile de coasta prajite, ceapa si ardeiul calite.

Pune o cana de apa si fierbe la foc mic.

Adauga carnatii taiati in cubulete.

In cazul in care este nevoie, completeaza cu apa.

Fierbe pana cand carnea este bine fiarta.

Spre finalul timpului de fierbere adauga sucul de rosii.

Pentru a obtine un sos mai gros, adauga doua linguri de faina si amesteca bine.

Condimenteaza cu sare, piper si cimbru si opreste focul.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!