Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cu legume

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O masă pe care o poţi prepara rapid, este foarte gustoasă, săţioasă şi sănătoasă. Tu ce legume pui în paste?

Paste cu legume

Paste cu legume

Ingrediente

  • 275 grame paste pene
  • 200 grame mix de legume congelate (mazăre, porumb dulce, morcov)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă roșie, tăiată
  • 1 ardei verde, tăiat
  • 1 ardei roșu, tăiat
  • 1 lingură Ierburi de Provence
  • 1 lingură Usturoi granulat
  • 1/2 lingură rasnita sare de mare iodata
  • Piper negru măcinat
  • 250 grame roșii pasate
  • 1 lingură piure de roșii
  • 400 grame boabe de fasole albă, scursă de apă
  • 40 grame Parmezan răzuit
  • Frunze de pătrunjel, presărate în mod generos peste preparat

Mod de pregătire

  • Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adăugați mixul de legume înghețate în cratiță și gătiți-le odată cu pastele.

  • Între timp, încingeți uleiul într-o tigaie care nu se lipește. Adăugați ceapa, ardeii, ierburile de Provance, usturoiul granulat și sarea. Coaceți la foc mediu pentru aproximativ 5 minute până se înmoaie. Adăugați puțină apă dacă începe să se lipească de tigaie.

  • Amestecați cu roșiile pasate, piureul de roșii și boabele de fasole. Dați focul mai la mic și începeți să fierbeți la foc mic pentru aproximativ 8-10 minute, adăugând puțină apă dacă preferați un sos mai rar, amestecând ocazional.

  • Scurgeți pasta și legumele și presărați deasupra piperul negru. Serviți sosul pe un pat de paste sau amestecați pastele cu sosul. A se servi cu garnitură de Parmezan gratinat și frunze de pătrunjel.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!