Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

MUSCHIULET DE PORC LA TIGAIE CU SOS DE AFINE SI VIN ROSU

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Reteta de muschiulet de porc la tigaie isi propune sa fie una rapida, gustoasa si usor de pregatit de catre absolut oricine isi doreste o bucatica buna de carne de porc la tigaie. 

Muschiuletul este porc are carnea cea mai frageda si daca este gatita corect atunci obtinem cea mai buna friptura.

Va las aici ingredientele si modul de preparare pentru muschiulet de porc la tigaie, cu un sos delicios de afine si rosu.

MUSCHIULET DE PORC LA TIGAIE CU SOS DE AFINE SI VIN ROSU

MUSCHIULET DE PORC LA TIGAIE CU SOS DE AFINE SI VIN ROSU

INGREDIENTE:

1 buc muschiulet porc – 500 g

ulei pentru prajit (70-100 ml)

sare

piper

Pentru sos:

120 g afine

80 ml vin rosu

1 varf cutit sare

1 crenguta mica rozmarin

1 lingurita cu varf zahar

1 catel mic usturoi pisat

MOD DE PREPARARE:

Ingredientele noastre principale asteapta sa fie folosite, asa ca iata cum procedam. 

Scoatem carnea din frigider din timp, macar 15-20 minute inainte de a fi prajita.

Taiem muschiuletul in felii apoi il asezonam cu sare si piper.

Incingem bine tigaia, turnam uleiul, apoi punem carnea la prajit.

Prajim carnea pe ambele parti, dar si pe margini, pana prinde putina culoare si se rumeneste foarte putin.

Scoatem carnea intr-un vas care se inchide ermetic, pentru a ramane calde. 

Daca este prea mult ulei mai scurgem din el, trebuie sa ramana maxim 1 lingurita pe fund. 

Punem fructele in tigaie, cu rozmarinul si le calim cateva secunde.

Le zdrobim cu lingurita, apoi adaugam sare, zahar si usturoi.

Turnam vinul si lasam sosul pe foc in jur de 1-2 minute, pana incepe sa se ingroase.

Cand s-a ingrosat il luam de pe foc, il impartim in farfurii, iar peste acesta punem medalioanale de muschiulet de porc. 

Insotim carnea de un piure de cartofi.

Ce poate fi mai bun decat sa ai un piure de cartofi cu o carne frageda si un sos delicios?

In plus, se pregateste rapid!!

Pofta buna va doresc!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!