
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Pui Cacciatora (pui vanatoresc) este o mancare simpla si delicioasa din bucataria italiana.
Denumirea italiana este Pollo alla cacciatora, daca ajungeti in Italia si vedeti in meniul restaurantelor acest preparat, neaparat sa il comandati.
Reteta traditionala italiana cu carne de pui, sos de rosii, rozmarin si usturoi. Un deliciu!
![]() |
Pui Cacciatora (pui vanatoresc) |
- 1 pui (1kg)
- 400 ml suc de rosii tip passata
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mediu
- 1 tulpina telina Apio (12 cm)
- 1 catel de usturoi
- 100 ml vin rosu
- 2 linguri ulei de masline
- 1 crenguta rozmarin proaspat (6-7 cm)
- patrunjel (pentru servit)
- sare
- piper
PREPARARE PAS CU PAS
Taiem puiul in bucati potrivite (vom folosi pulpe de pui, aripi, piept si spate).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.