Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Aperitiv cu branza si coapta in cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dragii mei, va invit la o portie de aperitiv cu branza care pe noi ne-a marcat!

E atat de bun, dar cum nu il pot asemana cu nimic altceva, nu pot decat sa va implor sa-l incercat.

Foarte usoara si reteta asta!

Pe scurt, e o mancare ce se compune din branza feta coapta impreuna cu rosii, ulei de masline si oregano. Aceste 4 ingrediente nu pot lipsi! In plus, puteti adauga ardei verde si ardei rosu, mai mult pentru a da culoare preparatului, si fulgi chilli.

Va las sa urmariti pasii retetei in compania ei. 

Sfat: Daca sunteti la dieta, ocoliti aceasta delicioasa postare!

Aperitiv cu branza si coapta in cuptor
Aperitiv cu branza si coapta in cuptor

Ingrediente:
  • 300 g branza Feta
  • 150 g branzasarata
  • 100 g parmezan ras
  • 1 rosie mare, bine coapta
  • ulei de masline extravirgin
  • ardei verde
  • ardei rosu
  • sare, piper
  • oregano uscat
  • fulgi de chilli (optional)

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade C (foc potrivit); se toarna putin ulei de masline intr-un vas de ceramica (sau iena):

Se aseaza un strat de branza Feta:

Un strat de rosii:

Un strat de branza sarata si oregano.

Oregano, chilli, sare de mare:

Un strat de ardei rosii si verde.

Ultimul strat, parmezan ras.

Se da la copt pentru aproximativ 30 de minute.

Branza al meu copt! Rumen si apetisant!

Cu paine de casa, taraneasca, e un vis!

S-aveti pofta!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!