Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Strudel cu mere

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Strudelul cu mere este, probabil, cel mai faimos desert nemtesc! Iata cum poti prepara reteta de strudel cu mere - simplu si rapid.

Strudel cu mere

Strudel cu mere

Ingrediente

  • 1 foaie de aluat foietaj, la temperatura camerei
  • 2 mere, curatate
  • ½ lingurita de scortisoara
  • ¼ lingurita cardamom
  • ¼ lingurita nucsoara
  • 4 Linguri zahar brun
  • 1 Lingura faina
  • 40g stafide
  • 2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200° C.
 
Intr-un castron, amesteca scortisoara cu cardamom, nucsoara, zahar brun si faina.
 
Pune stafidele intr-un bol mic si acopera-le cu apa calda. Lasa-le deoparte.
 
Taie merele in cubulete si pune-le intr-un bol mare.
 
Adauga amestecul de faina peste mere, amesteca si lasa-le sa stea.
 
Intre timp, intinde aluatul pe o suprafata presarata cu un pic de faina.
 
Scurge stafidele de apa si adauga-le in amestecul de mere.
 
Pune amestecul de mere de-a lungul foii de aluat, doar pe o jumatate de foaie, lasand marginile neatinse.
 
Impatureste laturile scurte si ruleaza aluatul intr-un tub.
 
Pune strudelul pe foaia de copt cu marginea in jos.
 
Fa mici crestaturi pe deasupra strudelului cu cutitul, din loc in loc.
 
Coace timp de aproximativ 40 de minute sau pana devine usor rumenit.
 
Lasa-l sa se raceasca. 
 
Presara cu zahar pudra si serveste.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!