Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salata de icre de migdale

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Daca vrei un aperitiv gustos, sanatos, usor de preparat si, in plus, de post, salata de icre de migdale este exact reteta pe care o cauti. O poti consuma ca aperitiv sau pe post de gustare, pe felii de paine fara gluten, pe feliute de ardei sau rondele de castravete verde.

Salata de icre de migdale

Salata de icre de migdale

Ingrediente 

  • 5 linguri migdale crude
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 1 cana ulei de masline
  • 1/2 cana lapte vegetal
  • 1 ceapa
  • 4-5 felii paine alba
  • sare, dupa gust
  • pesmet, daca este cazul

   Mod de preparare

Se lasa migdalele la hidratat in putina apa, peste noapte, pentru a-si elibera complet substantele nutritive.

Scurgi migdalele de lichid, le decojesti de pielita si le macini in rasnita de cafea.

Inmoi painea in apa rece, apoi o storci bine.

Pui in blender migdalele macinate, mustarul, bautura vegetala, painea alba, sarea si zeama de lamaie, apoi le amesteci bine.

Dupa ce ingredientele au fost amestecate, adaugi treptat uleiul, ca la o maioneza, adica treptat, amestecand in mod continuu.

In cazul in care, dupa adaugarea canii de ulei, compozitia se dovedeste a fi prea subtire, mai adaugi cu lingurita putin pesmet.

Consistenta ideala este aceea a unei paste tartinabile care sa se intinda cu usurinta pe felii de paine sau legume, fara a se scurge.

La final, tai ceapa marunt si o inglobezi in preparat.

Poti orna cu felii de lamaie, masline sau frunze de patrunjel verde

 Pofta buna!

 Observatii .

  • In salata de icre de migdale puteti integra ca bautura vegetala urmatoarele: bautura din soia, de cocos, bautura de orez sau chiar de migdale.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!