Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Crochete de cartofi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
 Am vazut aceasta reteta pe un canal turcesc, si mi s-a parut foarte interesanta, asa ca am zis ca merita sa o incerc.  Au iesit minunate, si categoric le voi repeta destul de des. 
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Ingrediente
 
1 kg cartofi
200 g cascaval
100 g amidon
1 legatura patrunjel
sare, piper
ulei pentru prajit
 
Mod de preparare
 
Pentru aceasta reteta cei mai buni sunt cartofii albi. 
 
Ii curatam de coaja, ii spalam, ii taiem cuburi, ii punem intr-un vas, ii acoperim cu apa, adaugam sare si ii punem la fiert. 

Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii pasam pana obtinem un piure.

Adaugam cascavalul ras si patrunjelul tocat marunt. 

Amestecam.

Adaugam sare, piper si amidon si amestecam pana la omogenizare. 

Daca nu aveti amidon puteti folosi faina.

Ungem suprafata de lucru cu putin ulei, ne ungem si mainile si formam bastonase aproximativ de grosimea unui deget, cu lungime de circa 15 cm. 

Mie mi-au iesit aproximativ 20 bucati.

Incingem uleiul si cand acesta incepe sa sfaraie adaugam crochetele de cartofi. 

Aceste trebuiesc prajite in baie de ulei, eu am miscat tigaia in timpul prajirii, ca sa fie acoperite de ulei din toate partile.

Le intoarcem cu o spatula si le prajim pe ambele parti pana se rumenesc. 
 
Le scoatem pe hartie absorbanta ca sa scapam de excesul de ulei. 
 
Noi le-am mancat cu sos dulce-picant. 
 
Delicioase!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!