Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cea mai simplă legumă de cartofi (Krumpli fozelek)

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Această rețetă de mâncare de cartofi, simplă și rapidă, perfectă pentru a fi consumată ca atare. Rețeta de mâncare de cartofi pe care v-o propun azi nu diferă prea mult, în ce privește lista ingredientelor.

Cea mai simplă legumă de cartofi (Krumpli fozelek)
 Cea mai simplă legumă de cartofi (Krumpli fozelek)

Ingrediente 

2 lingurite ulei de floarea soarelui 

1 lingurita boia 

70 gr de cartofi 

2 fire maghiran 

3 foi de dafin

200 gr smântână 

15 gr de făină fină 

400 gr apă (aprox.) 

Mod de preparare

Spalam cartofii, ii curatam de coaja, ii taiem cubulete sau ii taiem rondele - dupa cum ne place. 

Se incinge uleiul intr-o cratita medie, se adauga ardeiul iute si se incinge la foc mic 1 minut, apoi se adauga cartofii si se amesteca. 

Se toarnă atâta apă cât acoperă punctul cartofii, se stropesc cu maghiran, se sare, se adaugă foaia de dafin și se fierbe acoperit cca. 25 de minute până se înmoaie cartofii. 

Între timp, amestecați smântâna cu făina și scufundați-o într-un polonic de suc de legume. 

Amestecați până nu se formează cocoloașe și apoi turnați înapoi în legume. 

Se amestecă și se fierbe încă 5 minute la foc mic pentru a se îngroașa puțin. cea mai simplă legumă de cartofi.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!