Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Escalop de pui cu ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

O reteta simpla, dar cu o savoare aparte, bucati subtiri de carne, in cazul meu de pui, sos delicios de ciuperci cu o aroma subtila de usturoi, patrunjel verde pentru un plus de prospetime, un  fel de mancare ce cu siguranta va fi pe gustul intregii familii.  Noi am avut drept garnitura piure de cartofi.

Escalop de pui cu ciuperci

Escalop de pui cu ciuperci

Ingrediente:

1 piept pui (cca 500 gr)
500 gr ciuperci
2 linguri sos rosii
100 ml vin alb
2 catei usturoi
2 linguri faina
sare, piper

Mod de preparare:

Batem feliile de piept cu ciocanul de snitele apoi le dam prin faina. Le prajim usor in tigaie, cu doua linguri de ulei.

Scoatem pieptul deoparte si il pastram la cald. Adaugam ciupercile si le lasam pana incep sa se inmoaie. La final adaugam usturoiul pisat si lasam cat sa isi elibereze aroma. Daca folositi ciuperci la conserva le adaugati direct peste pieptul de pui fiindca acelea se fac mai repede.

Adaugam vinul si le dam in cateva clocote.

Cand ciupercile sunt gata adaugam in tigaie pieptul de pui si sosul de rosii. Daca este cazul mai adaugam putina apa (apa pe care o adaugam sa fie fierbinte). Asezonam cu sare si piper si lasam pe foc pana ce incepe sa scada, capatand consistenta unui sos.

Adaugam patrunjel verde si il servim alaturi de piure de cartofi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!