Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SUPA NEMTEASCA DE CARTOFI CU CARNATI

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supa nemteasca de cartofi cu carnati este zama cu care imi place sa ma rasfat la pranz. Se pregateste foarte usor, este economica, delicioasa si satioasa.

Supa nemteasca de cartofi cu carnati poate fi intalnita si sub numele de supa Frankfurter – fiind pregatita cu carnati/ crenvursti ce poarta acest nume.

Va las ingredientele si modul de preparare descris pas cu pas pentru supa nemteasca de cartofi cu carnati.

SUPA NEMTEASCA DE CARTOFI CU CARNATI

SUPA NEMTEASCA DE CARTOFI CU CARNATI

INGREDIENTE:

1 kg de cartofi
1 ceapa mare
1 morcov mediu
1.2 l supa legume
200 ml smantana pentru gatit
3 carnati (nu foarte grosi)
1 frunza dafin
sare
piper
3 linguri ulei

MOD DE PREPARARE:

Calim carnatii taiati felii. Ii scoatem apoi pe un prosop de hartie, astfel incat sa fie absorbit surplusul de ulei.

Calim in uleiul in care am prajit carnatii si ceapa tocata mic si morcovul ras fin pana incep sa se inmoaie, apoi adaugam cartofii taiati cuburi medii.

Stingem cu supa de legume, adaugam frunza de dafin si piper, apoi fierbem la foc mediu timp de 10-12 minute. Luam de pe foc, scoatem aproximativ 1/3 din cartofi si ii pasam. Punem la loc, adaugam carnatii si mai fierbem inca 5-6 minute.

Dupa acest interval adaugam sare. Oprim focul, lasam 2 minute, apoi adaugam  smantana pentru gatit, amestecata in prelabil cu un polonic din supa. 

Supa este gata.

Servim supa calda cu putin patrunjel verde sau busuioc tocat marunt.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!